Kies voor een advocaat ondernemingsrecht van Bannister in Antwerpen

Wanneer u een onderneming heeft, dan moet u zowel proactief als reactief omgaan met juridische vragen en problemen. Onze advocaten ondernemingsrecht te Antwerpen zijn de ideale partner om uw onderneming te ondersteunen.

De gespecialiseerde experts van Bannister kijken altijd op maat van uw onderneming naar de beste oplossing voor uw juridisch probleem. Wij kunnen u snel bijstaan en geven altijd een praktisch advies. 

Ons team van ervaren ondernemingsrecht advocaten heeft een diepgaande kennis en helpt u door de complexiteit van het ondernemen te navigeren. Ongeacht of u een nieuw bedrijf start, een bestaand bedrijf uitbreidt of juridische uitdagingen heeft, wij hebben de kennis en de middelen om u hierbij bij te staan. U kunt erop vertrouwen dat wij uw belangen beschermen en ervoor zorgen dat uw bedrijf aan de juiste kant van de wet blijft. 

Contacteer ons vandaag nog om een afspraak te maken of om juridisch advies op maat te krijgen. U kunt ons contacteren via het e-mailadres info@bannister.be of via het telefoonnummer 03/369.28.00

 

Advocaat ondernemingsrecht Antwerpen

Wat onze ondernemingsrecht advocaten voor u kunnen doen

Ons team heeft een sterke specialisatie in de juridische vraagstukken, waar een Belgische onderneming mee wordt geconfronteerd. Onze ondernemingsrecht advocaten kunnen u bijstaan in zaken, die betrekking hebben op: 

Fraude door zaakvoerders of bestuurders

Als bestuurder of zaakvoerder kunt u in bepaalde gevallen aansprakelijk worden gesteld voor bepaalde handelingen van de onderneming. Ook in het geval u een bv of een nv heeft, is aansprakelijkheid van bestuurders en/of zaakvoerders mogelijk. In het geval dat uw vennootschap reeds failliet is, kunt u nog steeds onder bepaalde voorwaarden aansprakelijk gesteld worden. 

De straffen op fiscale fraude kunnen een ernstige impact op zowel het vermogen van uzelf als van uw onderneming hebben. Bijstand en raad van een juridische expert is dus geen overbodige luxe om u hiertegen te beschermen. 

Heeft een zaakvoerder of bestuurder fraude gepleegd? Of wordt u hiervan verdacht? De ondernemingsrecht advocaten van Bannister kunnen u bijstaan met een passend advies en een verdediging op maat.

Witwaspraktijken

De fiscus treedt steeds proactiever op tegen witwaspraktijken. Zo is het aantal aanvragen tot inzicht in persoonlijke rekeningen van zaakvoerders en bestuurders de laatste jaren significant gestegen. 

Wanneer u veroordeeld wordt voor witwaspraktijken dan behoort een gevangenisstraf en een fikse boete tot de mogelijkheden. Wij kunnen proberen om met de fiscus tot een minnelijke schikking te komen of zelfs voor volledige vrijspraak gaan wanneer dit van toepassing is. 

Een sterke verdediging van onze ondernemingsrecht advocaten in Antwerpen zorgt ervoor dat uw rechten en uw vermogen optimaal worden beschermd.

Opstellen en optimaliseren van documenten

Onze gespecialiseerde advocaten ondernemingsrecht kunnen ook u en uw onderneming proactief beschermen tegen juridische vorderingen en problemen. Ons team juristen kan u snel bijstaan en professioneel adviseren met betrekking tot al uw juridische problemen en vragen.

Wij kunnen voor u contracten nakijken of uw vennootschapsconstructies onder de loep nemen. Indien mogelijk kunnen wij deze optimaliseren om problemen te vermijden of om juist kansen te grijpen. 

Juridisch advies op maat

Aangezien wij een team van ondernemingsrecht advocaten in Antwerpen hebben, kunnen wij uw vennootschap in zo goed als elke kwestie – van milieustrafrecht tot cryptofraude – van advies op maat voorzien. Elk van onze specialisten heeft een uitgebreide ervaring en extensieve kennis van het toepasselijke recht op ondernemingen. 

Wij kunnen u en uw onderneming snel voorzien van praktische adviezen. Zo kunt u snel schakelen en uw onderneming op juridisch vlak optimaal beschermen. Wij denken graag met u mee wat de beste oplossingen voor u als ondernemer zijn. 

Gespecialiseerde advocaat ondernemingsrecht regio Antwerpen 

Bij Bannister werken enkele van de beste advocaten ondernemingsrecht van Antwerpen. Wij hebben een uitgebreid team, dat een sterke specialisatie in ondernemingsrecht heeft. Daardoor kunnen wij altijd snel een creatieve oplossing bedenken. 

Waarom kiezen voor Bannister?

Onze ondernemingsrecht advocaten in Antwerpen helpen zowel bedrijven als individuele ondernemers en bestuurders. Wij werken met een niche benadering waar alleen echte specialisten in de materie aan uw zaak werken. Van omgaan met de arbeidsinspectie tot het bijstaan van een verhoor categorie 3, wij zijn er voor u en uw onderneming. 

Omdat wij een uitgebreid team van ervaren advocaten hebben, kunnen wij u en uw onderneming in zo goed als elke materie bijstaan. Wij denken niet alleen als juristen maar ook als ondernemers. U kunt rekenen op praktische adviezen op maat voor uw onderneming. Wij luisteren graag naar uw juridische vragen en zijn eenvoudig bereikbaar.

Contacteer ons

Neem vrijblijvend contact op met de ondernemingsrecht advocaten van Bannister om uw probleem of vraag voor te leggen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 03/369.28.00 of via het e-mailadres info@bannister.be